COMUNICAPP SALUT (CENTRES MÈDICS)
 
ComunicAPP Salut és una APP per a centres mèdics, clíniques dentals, centres de fisioterapia, wellness o qualsevol altre tipus de centre de salut amb necessitats de comunicació amb els seus pacients, disponible gratuïtament per a mòbils Android i iPhone, que permet l'enviament de comunicats a pacients sense cost  per missatge: Recordatoris de visita, novetats, avisos, promocions, informacions d'interès... permetent enviar el missatge a una persona en concret, o per grups de segmentació (sexe, edat, especialitat).

 
                És la primera APP que, a part del doble check de confirmació de lectura, disposa d'un sistema únic de confirmació de visita.
 

A més, dins del programa de gestió de ComunicApp Salud disposa d'Agenda digital + gestió pacients: 

· Agendes: Pot crear i gestionar una agenda digital per a cada doctor, especialista, box o centre.
 
· Reserves/cites: Pot gestionar les entrades de l'agenda online des de qualsevol dispositiu. Opcionalment els pacients/clients poden reservar-les directament des de l'app.
 
· Pacients/clients: El sistema permet mantenir una base de dades de pacients/clients
.


 
 


 
Cost del sistema:

Opció 1:

App, amb serveis, demanar cita, comunicats amb confirmació de visita, etc.:  14,95 € mensuals per centre mèdic amb usuaris il·limitats.
 
Opció 2:
App + Agenda digital (múltiples agendes) + gestió pacients/clients: 19,95 € mensuals per centre mèdico amb usuaris il·limitats.Si ja ho té clar pot contractar el sistema ComunicAPP ARA MATEIX omplint el següent formulari:
 
Ompliu el formulari per donar-vos d'alta al servei:
Sector:
Especifica en cas d'haver seleccionat “Altres”:
Nom fiscal:
NIF:
Adreça fiscal:
Persona de contacte:
Telèfon:
Email:
Número màxim de pacients:
Número de compte bancari IBAN (opcional):
Control Antispam. Entra l'any actual en xifres (p.e. 2020):
En aquest formulari no és necessari fer cap pagament. Un cop finalitzada l'alta al servei us farem arribar la factura inicial, el contracte de serveis i les dades d'accés al sistema amb les instruccions d'ús.
Quota d'alta (a pagar un sol cop): 50,00 €*
Quota mensual: 20,00 €*
* Iva no inclòs


Al enviar el formulario aceptas el siguiente aviso legal:

En cumplimiento de lo establecido en la LOPD 15/1999, de 13 de diciembre, le informamos que sus datos personales quedarán incorporados y serán tratados en los ficheros de Duma Interactiva, con el fin de poderle prestar y ofrecer nuestros servicios. Asimismo, le informamos de la posibilidad de que ejerza los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos de carácter personal, en C/Altafulla, 8-1º-1ª - 08302 MATARÓ (BARCELONA), o bien, enviar un correo electrónico a info@dumainteractiva.com

Asimismo, su aceptación al presente Aviso Legal supone la prestación de su consentimiento expreso para que Duma Interactiva pueda remitirle comunicaciones publicitarias o promocionales por correo electrónico u otro medio de comunicación equivalente, en los términos establecidos por la Ley 34/2002, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico. En el supuesto de no estar interesado en recibir este tipo de comunicaciones puede dirigirse a Duma Interactiva, a la dirección anteriormente indicada o al correo electrónico info@dumainteractiva.com, manifestando su voluntad


Segueix-nos a

Agencia interactiva. Disseny i programació de pàgines web. Disseny APPs. Desenvolupament APPs per iOS (iPhone/iPad) i Android. Oficines a Mataró (Barcelona) i Murcia.

Sistema ComunicAPP: estalvi en comunicació i optimització de recursos.

APP per escoles, app per centres esportius, ComunicAPP, Adwords, Facebook, community manager, xarxes socials, màrqueting viral, Web 2.0, APPS, programació APP, aplicacions mòbil, IOS, Android, Iphone, gestor de continguts, portal, diari digital, botiga virtual, comerç electrònic, botiga online, Murcia, Barcelona, Mataró, màrqueting digital, marketing.

Duma interactiva - Aviso legal - info@dumainteractiva.com