COMUNICAPP EDU (CENTRES EDUCATIUS I AMPAS)

 
 


ComunicAPP Edu és una APP per a tot tipus de centres educatius, acadèmies i AMPAs

Disponible gratuïtament per a les famílies (mòbils Android i iPhone), permet l’enviament de comunicats a pares i mares d’alumnes sense cap cost per missatge: Agenda del dia, reunions, avisos, novetats, faltes d’assistència, pagaments, festes, normatives … podent enviar el missatge a una família en concret, a una classe sencera o a tot el centre de cop, adjuntar links a documents, imatges, vídeos … En definitiva és com tenir un whatsapp privat, però molt millor.
 
Oblida’t dels paperets a la mochi i els (complicats) grups de WhatsApp!
Amb aquest sistema les famílies no poden respondre directament als missatges, no es veuen els números de telèfon de tothom, no es generen debats innecessaris … Tot són avantatges!
 
Principals característiques del sistema:
 
· Misssatges il·limitats, personals per classes o grups amb adjunts i enllaços.
· Confirmació de lectura de missatges personals.
· Enllaç a sistema de pagaments TPV.
· Autoritzacions digitals (es signen amb el dit des de l’App)
· Control d’assistència.
· A partir de 15,00 € mensuals per centre educatiu o AMPA.
· Posada en marxa en 24 hores.

Pots descarregar-te la app i provar la versió demo aquí:

 

 
 
Si ja ho té clar pot contractar el sistema ComunicAPP ARA MATEIX omplint el següent formulari:
 
Ompliu el formulari per donar-vos d'alta al servei:
Sector:
Especifica en cas d'haver seleccionat “Altres”:
Nom fiscal:
NIF:
Adreça fiscal:
Persona de contacte:
Telèfon:
Email:
Número de compte bancari IBAN (opcional):
Número màxim d'alumnes:
Control Antispam. Entra l'any actual en xifres (p.e. 2020):
En aquest formulari no és necessari fer cap pagament. Un cop finalitzada l'alta al servei us farem arribar la factura inicial, el contracte de serveis i les dades d'accés al sistema amb les instruccions d'ús.
Quota d'alta (a pagar un sol cop): 50,00€*
Quota mensual:
* Iva no inclòs

Al enviar el formulario aceptas el siguiente aviso legal:

En cumplimiento de lo establecido en la LOPD 15/1999, de 13 de diciembre, le informamos que sus datos personales quedarán incorporados y serán tratados en los ficheros de Duma Interactiva, con el fin de poderle prestar y ofrecer nuestros servicios. Asimismo, le informamos de la posibilidad de que ejerza los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos de carácter personal, en C/Altafulla, 8-1º-1ª - 08302 MATARÓ (BARCELONA), o bien, enviar un correo electrónico a info@dumainteractiva.com

Asimismo, su aceptación al presente Aviso Legal supone la prestación de su consentimiento expreso para que Duma Interactiva pueda remitirle comunicaciones publicitarias o promocionales por correo electrónico u otro medio de comunicación equivalente, en los términos establecidos por la Ley 34/2002, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico. En el supuesto de no estar interesado en recibir este tipo de comunicaciones puede dirigirse a Duma Interactiva, a la dirección anteriormente indicada o al correo electrónico info@dumainteractiva.com, manifestando su voluntad


Segueix-nos a

Agencia interactiva. Disseny i programació de pàgines web. Disseny APPs. Desenvolupament APPs per iOS (iPhone/iPad) i Android. Oficines a Mataró (Barcelona) i Murcia.

Sistema ComunicAPP: estalvi en comunicació i optimització de recursos.

APP per escoles, app per centres esportius, ComunicAPP, Adwords, Facebook, community manager, xarxes socials, màrqueting viral, Web 2.0, APPS, programació APP, aplicacions mòbil, IOS, Android, Iphone, gestor de continguts, portal, diari digital, botiga virtual, comerç electrònic, botiga online, Murcia, Barcelona, Mataró, màrqueting digital, marketing.

Duma interactiva - Aviso legal - info@dumainteractiva.com